A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozatért kattints IDE. Elfogadom
TERMÉKEK Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-82646/2015.

A yourwear Kft., jelen esetben mint adatkezelő tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a Vevők személyes adatait. Az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvény alapján a regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli, és csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át.

Vevőinknek a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. A megadott adatokat arra használjuk, hogy indokolt esetben felvegyük Önnel a kapcsolatot. Vevő, mint felhasználó egyúttal tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, tehát az adatkezeléshez hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Vevő bármikor módosíthatja korábban megadott adatait a weboldalon található funkciók segítségével. A regisztráció megszüntetését és ezzel együtt adatai teljes körű törlését a Vevő bármikor kérheti. Ezt az igényét írásban, a yw@yourwear.hu email címre eljuttatva tudja érvényesíteni. Az adatkezelő ezt az igényt köteles elfogadni, és a kérelmező adatait törölnie rendszeréből azok további felhasználásáról lemondva. A hírlevelek küldése az oldalon található felhasználói felület beállításainak módosításával, vagy a yw@yourwear.hu email címen mondható le.

A honlap látogatása során bizonyos tartalmak automatikusan generálódnak a honlapot futtató web szerveren (pl. a látogató IP címe, a látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusa). Ezen adatokat kizárólag arra használjuk, hogy a honlap forgalmát figyelemmel kísérjük, és további fejlesztéseink érdekében megismerjük Vevőink látogatási szokásait. Ezen adatokat a megjelölt céloktól eltérő célra nem használjuk fel.

A felhasználó jogérvényesíti lehetőségeit az Avtv., valamint az 1959. évi IV. tv. (Ptk.) alapján bíróság előtt gyakorolhatja, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is (1051. Budapest, Nádor u. 22., postacím: 1387. Bp. Pf.: 40.).

Rólunk mondták:

"Eddig nem találtam meg a stílusomat, ebben ez a webhely rengeteget segített! Most már tudom, hogy mi az amit szeretek, mert a tömegcikkektől rosszul voltam. Nem is tudom mikor vettem magamnak új ruhákat.. Mégeszer köszönöm kedvességüket!"

Mészáros Tímea, e-mail

telefonos rendelésfelvétel