A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozatért kattints IDE.

GARANCIA

The Mountain pólók 3 év garanciával!


A webáruház 2006 óta foglalkozik az eredeti amerikai The Mountain pólók és egyéb The Mountain termékek Magyarországi forgalmazásával. Az elmúlt 12 év alatt megismert minőség és a sok pozitív vevői visszajelzés alapján döntöttünk az alább részletezett különleges garancia vállalása mellett. 
Bízz Te is az eddigi vásárlók kedvező tapasztalatában!

A The Mountain termékeit hamisítják is, rosszabb anyagra, gyengébb nyomdatechnikával elkészítve. 
Vannak ellenőrizhetetlen hátterű, külföldi forgalmazók is a magyar piacon. 
Válaszd a garantált biztonságot a hivatalos magyar forgalmazótól!


Amire garanciát vállalunk:

A póló eredetére (alapanyag származási helye: Dél-Amerika, nyomtatás: USA).
A póló vegyszermentes gyártási és festési eljárására, aminek következtében a termék bőrbarát, nem allergizál. (OEKO-TEX 100 minősítés)
A póló méret és formatartására tetszőleges számú mosás után is.
A nyomtatott kép színmegőrzésére a kezelési útmutatón leírtak betartása esetén.
A nyomtatott kép épségére (részlegesen sem kophat le, nem repedezhet meg vagy tűnhet el a pólóról) a kezelési útmutatón leírtak betartása esetén.

Amire a garancia nem terjed ki:
A nem rendeltetésszerű használatból származó sérülésekre.
A rendeltetésszerű használat során bekövetkező természetes elhasználódásra (a mosógépben való rendszeres mosás esetén minden festett, pamut anyagú ruha bizonyos mértékben veszít eredeti színéből.)

A The Mountain pólók esetében a minta fakulásának mértéke nem haladhatja meg a póló egyéb részeinek természetes fakulását!

Tipp:
Az első használat előtt érdemes a pólót enyhén mosószeres langyos vízben kézzel átmosni, mert ez elősegíti a nyomtatott felületen lévő festék fixálódását. Javasolt a mosóvízbe egy kis ecetet is tenni, ez is segíti az élénk színek megőrzését.

Később kifordítva, mosógépben max. 30 fokon mosható.
A kézi, kímélő mosás meghosszabbítja a The Mountain pólód élettartamát és megőrzi eredeti minőségét.

A garancia érvényesítése:
A vásárláskor kapott számlát őrizd meg. Reklamációt csak a számla bemutatása esetén tudunk elfogadni. (A számlát elektronikus úton, email-ben küldjük, így azt vagy mentsd el, vagy nyomtasd ki és úgy őrizd meg.)

Figyelem! 
A 3 év garancia vállalás a webáruházban megvásárolható egyéb márkákra nem terjed ki. Ezeknél a törvényi előírásoknak megfelelő garanciális és szavatossági feltételeket biztosítjuk.