A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozatért kattints IDE. Elfogadom
TERMÉKEK Menü
0

Törzsvásárlói Klub

 
Egy lehetőség arra, hogy a The Mountain márka vagy egyéb brand-jeink népszerűsítésével különleges kedvezményekhez juss, kedvezőbben vásárolj mindenki másnál.

Hogyan lehetek klubtag?
 
Amennyiben webshopunkban 35000 Ft felett vásárolsz akár a The Mountain, akár más márkáink termékeiből és még nem vagy klubtag, akkor ezzel a vásárlási értékkel automatikusan klubtagjaink közé kerülsz, DE CSAK amennyiben a vásárláskor regisztrálsz webáruházunkba. Javasoljuk, hogy rendeld meg a webshopban 1200 Ft-ért a The Mountain katalógust is, ami a teljes választékot tartalmazza 400 oldalon, gyönyörű kivitelezésben! A katalógusban a választék könnyen áttekinthető, társaságban átlapozható és segítségével összegyűjthető egy munkahelyi közösség vagy egy baráti társaság rendelése, azaz a 35000 Ft-os határ könnyedén elérhető.

Miért jó, ha együtt rendelünk?

Miután megkaptad a katalógust vagy akár a webshopot másokkal is megismertetve összegyűlt és leadtad az első, legalább 35000 Ft értékű rendelést, akkor már ebből a rendelésből is automatikusan 15% engedményt fogsz kapni. Ez külön-külön vásárolva nem lenne elérhető, így a kollégák, ismerősök a te segítségeddel jutnak kedvezményhez.

Mi történik az első rendelés után?
 
Ha megszerezted a klubtagságot, attól kezdve mint regisztrált klubtagunknak minden megrendelésedre, értéktől függetlenül 12% engedmény illet meg! A kedvezmény igénybevételéhez szükséges, hogy a rendelés leadása előtt itt belépj a webáruházba saját emailcímeddel és jelszavaddal. A belépést követően te azonnal a már 12%-kal csökkentett árakat látod. 

12% kedvezmény minden teljes árú termékre!

A kedvezmények nem halmozhatók, tehát vásárláskor döntened kell, hogy eleve leakciózott terméket vásárolsz és akkor a 12%-os klubtagsági kedvezmény nem hasznosul vagy teljes áru terméket vásárolsz.Az első esetben meg kell elégedned az éppen aktuális akciós kínálattal, ami esetenként viszont akár 12% feletti kedvezményt is jelenthet. 
Ha viszont élni kívánsz a klubtagsági kedvezménnyel akkor  áruházunk teljes, több ezer darabos kínálatából tudsz válogatni kötöttség nélkül és mindenre 12% kedvezmény illet meg. 

Meddig érvényes a klubbtagság?

A klubtagság ideje nem limitált. Mindössze arra kell figyelni, hogy a The Mountain katalógus évente egy alkalommal frissül, így minden évben ajánlott beszerezni az új katalógust.


Más márkákra, webáruházakra is érvényes a klubbtagság?
 
Igen, a törzsvásárlói kedvezmény a yourwear.hu webáruházunkban található minden teljes árú termékre vonatkozik márkától, fazontól függetlenül. A kedvezmény csak a yourwear.hu webáruházban érhető el, hasonló termékek más webáruházakban történő vásárlásakor nem.

Hová fordulhatok, ha kérdésem van?
 
Ha a fentieken kívül még bármilyen információt szeretnél kapni, hívd a 20/933-3009 számot vagy írj nekünk az yw@yourwear.hu címre.
A klubtagság feltételeit a yourwear kft. egyoldalúan módosíthatja, azonban erről mindig e-mailben tájékoztatja a klubtagokat. 
Rólunk mondták:

"Eddig nem találtam meg a stílusomat, ebben ez a webhely rengeteget segített! Most már tudom, hogy mi az amit szeretek, mert a tömegcikkektől rosszul voltam. Nem is tudom mikor vettem magamnak új ruhákat.. Mégeszer köszönöm kedvességüket!"

Mészáros Tímea, e-mail

telefonos rendelésfelvétel