A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozatért kattints IDE.

Elfogadom
TERMÉKEK Menü

Infók a márkáról

Mr. Gugu & Miss Go vadonatúj nemzetközi divatmárka, ami az utóbbi 2 évben gyorsan növelve népszerűségét már minden kontinensen hódít. Sikerének egyik titka, hogy rendkívül ügyesen ötvözte egy világmárka jellemzőit egy dizájn műhely előnyeivel, azaz világméretű jelenlét mellett is rendkívül kreatív és nagy választékot biztosít.

Egy lépéssel előrébb is járnak egyéb hagyományos világmárkáknál azzal, hogy termékeik értékesítését már főleg internetes boltokra alapozzák, hiszen a teljes kínálat a hagyományos üzletekben teljes egészében már nem is lenne bemutatható.

A rendelések teljesítése ugyan 3-4 hét, de ennek oka, hogy minden egyes terméket Neked, a Te rendelésed alapján gyártanak le. Ezzel szinte személyes kapcsolat alakul ki a vásárlókkal, jöjjenek a világ bármely tájáról is.

Mr. Gugu & Miss Go brandet egy fiatal európai dizájner csapat hívta életre 2011-ben. 2013-ra már márkaboltot nyitottak Londonban és Firenzében. Azóta vannak üzleteik Berlinben, Párizsban, Athénban sőt olyan távolabbi helyeken is mint Omán,Chile vagy éppen Ausztrália. 2015-ben az amerikai piac meghódítása a cél. Mi ezt, a ma már világhíres márkát hoztuk el nektek.

Friss, új, üzletekben még nem kapható, divatos termékek közt nézelődhettek. Jó szórakozást!

A cég alapítója és vezető dizájnere egy csapatnyi  fiatal, törekvő társával együtt a divatvilág megreformálására törekszik.

 

Mr. Gugu & Miss Go hitvallása a következő:

Mindenkinek szeretnénk segíteni, aki stílusosabban szeretni öltözködni, mint korábban. Azt akarjuk, hogy az európai emberek frissebben, bátrabban, eredetibben és magabiztosabban merjenek kinézni. És várjuk a világ többi részét, hogy csatlakozzon hozzánk és osztozzon az örömünkben.”

Fogadjátok hát szeretettel a Mr. Gugu & Miss Go öltözködési tanácsait, melyek nemcsak a mának szólnak, de a holnap trendjeit is megszabják.

Mr. Gugu & Miss Go határozott célja, hogy a mindennapi divatot sokkal változatosabbá, vidámabbá, kreatívabbá tegye. A cég a saját útját járja, nem utánoz hanem trendet teremt. Szeretné, ha nem 8-10 féle divatosnak kikiáltott  pólóból, pulóverből, stb. választhass egy üzletben és aztán egyre másra szembetalálkozz vele az utcán, hanem inkább a sokkolóan bő választék „okozzon gondot”.

Mr. Gugu & Miss Go termékek teljes felülete nyomott, ettől egyedi a ruhák megjelenése, hangulata. A színek élőek, sok esetben harsogó életkedvet és vidámságot sugároznak.

A teljes gyártási folyamat Európában zajlik a Fair Trade jegyében, a tervezéstől a varráson át a nyomtatásig. Innen jutnak el a termékek most már minden földrészre, rohamtempóban hódítva meg világszerte fiatalok százezreit.

Célunk egy olyan nemzetközi Gugu közösség létrehozása, aki békésen harcol egy normális világért és fegyvere a színek és a vidámság."

 

Nézd meg a Mr. Gugu & Miss Go termékeket ide kattintva >

Hűségprogram
Rólunk mondták:

"Eddig nem találtam meg a stílusomat, ebben ez a webhely rengeteget segített! Most már tudom, hogy mi az amit szeretek, mert a tömegcikkektől rosszul voltam. Nem is tudom mikor vettem magamnak új ruhákat.. Mégeszer köszönöm kedvességüket!"

Mészáros Tímea, e-mail

FIZETÉSI MEGOLDÁSOK

Bankkártyás fizetés