A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozatért kattints IDE.

Elfogadom
TERMÉKEK Menü
Ön itt jár: > >

Spiral


SPIRAL

Az alternatív stílus divatdiktátora már 20 éve

 

  • Grafikák, melyeket utánozni nem, legfeljebb gyengén másolni lehet.
  • Divatteremtő, egyedi női kollekció.
  • A világhírű Anne Stokes  grafikáinak megjelenítése csak itt!
  • Ha unod a tömegkonfekciót... Itt az ALTERNATÍVA!
    

A Spiral grafikái a fiatalabb generáció gyors tempóját, kihívó viselkedését és életstílusát testesítik meg. Grafikusait a zene, a kortárs kultúra és művészetek inspirálják, és ezt vetítik elénk kihívóan, merészen a divaton keresztül. A Spiral márkanév mind Európában, mind az USA-ban piacvezető a maga kategóriájában, grafikáik a ruhákon kívül sok egyéb formában járják be a világot, megjelennek ágyneműkön, posztereken, képeslapokon és sokféle ajándéktárgyon is.

 

A Spiral ruhák alkotóinak hitvallása: 
Tűnj ki a tömegből, vállald magad, legyél kemény és határozott. Élvezd ki az élet adta lehetőségeket minél teljesebben, és ne add fel magad semmiért és senkiért.

  height: auto; width: 100%;

A Spiral főképp merész, formabontó grafikákkal kelt feltűnést, ugyanakkor grafikai világuktól nem idegen a hölgyeknek szóló felsőkön, ruhákon a finom, elegáns vonalvezetés és az olykor kedves, huncut figurák szerepeltetése sem. Nagyrészt saját grafikusokat alkalmazva a világ vezető, divatteremtő árukínálatát hozták létre ezekben a témákban, egyre újabb és újabb szédítő grafikákkal rukkolnak elő.
Külön felhívnánk a figyelmet a hölgyeknek, lányoknak szóló egyre bővülő minta nélküli kollekcióra, ahol csupán a dizájn biztosítja a kellő egyediséget. Az a kínálat az egyszerű pamut felsőktől az alkalmi ruhákig terjed. 

Termékválaszték

A Spiral választéka folyamatosan változik év közben, sok új termék jön és a régebbiek közül folyamatosan szünnek meg. A régi termékek kivonása a raktárkészlet elfogytával előre nem meghatározott időben történik, így előfordulhat, hogy egy-egy nálunk rendelt terméket már nem tudunk biztosítani, bár honlapunkon még vásárolhatóként jelezzük. Ilyen esetben igyekszünk hasonló terméket ajánlani, vagy ha a fizetés előre utalással történt a vételárat természesen visszautaljuk.

A gyártási technológia

A pólók alapanyaga pamut, a női ruhák vagy pamutból vagy műszállal kevert pamutból állnak, hogy biztosan a test vonalát követő formát kaphassanak (elasztikus). A női felsők, ruhák gyakran kapnak csipke kiegészítő betétet, ez természetesen műszálas anyagból készül. A pólók, ruhák alapszíne általában fekete, de a nemrég megjelent szürke és fehér kollekció is egyre bővülő választékot nyújt, illetve a női ruhák között nem ritka a kék, lila, vörös vagy bordó alapszín sem. A grafikák a legkorszerűbb vegyes nyomdai technikákkal  kerülnek a termékekre. Ez a vegyes technika teszi lehetővé az utánozhatatlanul éles, kontrasztos és részletgazdag grafikák felvitelét a pólókra, ruhákra. Gyakorlatilag a vászonra festett, vagy éppen számítógépes grafikaként létrehozott alkotások értékcsökkenés nélkül kerülnek át a divat világába.

Érdekességek

Egyedüliként a Spiral szerezte meg a fantasy grafikák koronázatlan királynőjének, az angol Anne Stokes  munkáinak ruhákon való megjelenítési lehetőségét is. A művésznő munkái többek között a szerepjátékosok körében méltán elismert Dungeons & Dragons  szerepjáték szabálykönyveiben is fellelhetők, férje, a szintén fantasy körökben mozgó Ralph Horsley grafikái mellett.

A Spiral elkötelezett híve nem csak a grafikusművészetnek, de a zenének is, széleskörű támogatásával most is több mint egy tucat kisebb Nagy-Britanniai zenekar útját egyengeti. Az ingyenes és kedvezményes ruházaton túl fellépési lehetőséget is biztosít ezeknek az együtteseknek, illetve megjelenést a Spiral minden internetes felületén, sőt, egy jövőbeni Spiral válogatás CD-n is helyet kapnak majd. 
Zenekarok mellett előszeretettel karolnak fel gördeszkásokat és egyéb extrém sportot űző leendő hírességeket, illetve rendezvényeket is.

www.spiraldirect.com
 
MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Környezetbarát termékek
KÖRNYEZETBARÁT

TERMÉKEK

10 000+ elégedett vásárló
10 000+ ELÉGEDETT
VÁSÁRLÓ


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti vásárlás esetén!
INGYENES SZÁLLÍTÁS

10.000 FT FELETT


30 napos pénzvisszafizetési garancia!
PÉNZVISSZAFIZETÉSI

GARANCIA


Segítőkész ügyfélszolgálat
SEGÍTŐKÉSZ
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hűségprogram
Rólunk mondták:

"Eddig nem találtam meg a stílusomat, ebben ez a webhely rengeteget segített! Most már tudom, hogy mi az amit szeretek, mert a tömegcikkektől rosszul voltam. Nem is tudom mikor vettem magamnak új ruhákat.. Mégeszer köszönöm kedvességüket!"

Mészáros Tímea, e-mail

FIZETÉSI MEGOLDÁSOK

Bankkártyás fizetés