A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozatért kattints IDE. Elfogadom
TERMÉKEK Menü
0

CSERE / ELÁLLÁS

A CSERE- ÉS VISSZÁRU NYOMTATVÁNY ide kattintva tölthető le!

Amennyiben az átvett termékkel kapcsolatban méret, minőségi vagy más jellegű problémát tapasztal, kérjük, hogy a fenti kék linkről töltse le formanyomtatványunkat. 

TERMÉKCSERE esetén ezt a nyomtatványt e-mail-ben (az yw@yourwear.hu címre) vagy postai úton (Yourwear Kft. 1036 Budapest, Tímár u. 3.) kitöltve juttassa el hozzánk. 

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS esetén a fenti nyomtatványt kitöltve helyezze el a visszaküldendő áru mellé. 

 

Csere futárszolgálattal: 

A terméket nem kell visszaküldeni, azt a cseretermék átvételekor a futárnak kell átadni. A visszaküldendő terméket postai csomagolásban (zárt, átlátszatlan papír vagy műanyag boríték) és címzés nélkül kérjük a futárnak átadni. A futár a csereterméket csak a visszaküldendő áru egyidejű átvételével adhatja át.

Csere személyesen:

A kitöltött formanyomtatvány visszaküldése után értesítést küldünk az átvétel legkorábbi időpontjáról. A cserélni kívánt terméket a csereáru átvételekor kérjük hibátlan, viseletlen állapotban kérjük visszahozni.

FIGYELEM! Visszaküldött terméket csak abban az esetben cserélünk, ha a visszaérkező termék hibátlan és nem látszik rajta viselés nyoma. Amennyiben a visszaküldött termék sérülten, vagy viselés nyomokkal érkezik vissza a csereáru értékét utólag kiszámlázzuk. Hibás termék cseréje feltétel nélkül megilleti a vásárlót!

Amennyiben méretcsere miatt és futárszolgálattal küldjük ki a csereárut, a kiküldés  költsége, illetve a visszáru futárköltsége a vásárlót terheli. Amennyiben hibás áru cseréjéről van szó a csere minden költsége a szolgáltatót illeti.

Akciós terméket méretcsere igény esetén csak úgy tudunk cserélni, hogy helyette teljes áru új terméket biztosítunk vagy hasonló ill. magasabb áru más akciós terméket. A vételár különbözet a cseretermék személyes átvételekor fizetendő készpénzben, kiszállítás esetén utánvéttel.

A gyártó minden termék esetében plusz-mínusz 2 cm-en belüli méretpontosságot szavatol. Amennyiben a leszállított termék mérete ezen a határon belül van és mégis cserére kerül sor, a csere fent részletezett költségeit a vásárló állja. Ha a leszállított termék mérete a mérettáblázathoz képest plusz-mínusz 2 cm-nél nagyobb eltérést mutat, a csere teljes költsége az eladót terheli.

A cseretermék is közvetlenül a gyártó raktárából érkezik, így erre is vonatkozik az eredeti rendelésre megadott szállítási határidő.

A csere költsége:
Utánvéttel fizetve: az új termék kiküldése +
 a cserélni kívánt áru visszaszállítása 1900 Ft.
Előre utalással fizetve: az új termék kiküldése + a cserélni kívánt áru visszaszállítása 1700 Ft.

Személyesen bonyolított csere: díjmentes.

 

Rólunk mondták:

"Eddig nem találtam meg a stílusomat, ebben ez a webhely rengeteget segített! Most már tudom, hogy mi az amit szeretek, mert a tömegcikkektől rosszul voltam. Nem is tudom mikor vettem magamnak új ruhákat.. Mégeszer köszönöm kedvességüket!"

Mészáros Tímea, e-mail

telefonos rendelésfelvétel