A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozatért kattints IDE. Elfogadom
TERMÉKEK Menü
Ön itt jár: > >

ÁSZF

Általános szerződési feltételek

A vásárlás menete

Megrendelést csak írásban fogadunk el a webshopon keresztül, e-mail-en vagy faxon. A megrendelést a Yourwear Kft. írásban igazolja vissza, a visszaigazolásban rögzített kondiciókat magára kötelezőnek tekinti.

Szállítási határidők

A megrendelt termékek külföldi raktárakból érkeznek különböző szállítási határidővel.

A várható szállítási határidők a következők:
The Mountain termékek: 10-15 nap
Spiral termékek: 21-30 munkanap 
Liquid Blue termékek: 2-4 nap
Mr.Gugu @ Miss Go  és Live Heroes termékek: 14-30 nap
Tree Free thermobögrék: 14-30 nap
Tree Free hűtőmágnesek: 14-30 nap

A határidő esetenként ezt meghaladhatja. A szállítási határidő túllépése nem von maga után automatikus anyagi következményeket a szállítóra nézve, illetve a vevő nem léphet fel kártérítési igénnyel a határidőn túli szállításra való hivatkozással.

A szolgáltató hibájából vagy önhibáján kívül meghiúsuló teljesítések esetén a vevőnek az esetlegesen előre fizetett vételár teljes egészében visszajár. A vételárat a szolgáltató a rendelés meghiúsulásának bejelentésétől számított 8 napon belül köteles a vevő felé készpénzben vagy utalással visszafizetni. 

 

A termékek méretezése és cseréje

 

A különböző márkájú pólók illetve egyéb termékek méretezéséről a vízszintes menüsorban lévő mérettáblázatok gombra kattintva lehet tájékozódni vagy a termékoldalon jobboldalt minden terméknél megtalálható az adott termékre vonatkozó méretinformáció.

FIGYELEM! A The Mountain pólók amerikai méretezéssel készülnek, azaz nagyobbak a Magyarországon használatos méreteknél, tehát például egy általában L-es pólót viselő vásárlónak célszerű itt M-es méretet választani.

Amennyiben a mérettáblázat gondos áttanulmányozása után sem sikerült a megfelelő méretű pólót választani, a termék cseréjére lehetőséget nyújtunk. Ennek menete:

1. Email-ben (
yw@yourwear.hu) kérjük megírni az eredeti rendelésszámot, probléma jellegét, a csere okát, a cserélni kívánt termék nevét és az új méretet. A terméket nem kell visszaküldeni, azt a cseretermék átvételekor a futárnak kell átadni. A visszaküldendő terméket postai csomagolásban (zárt, átlátszatlan papír vagy műanyag boríték) és címzés nélkül kérjük a futárnak átadni. A futár a csereterméket csak a visszaküldendő áru egyidejű átvételével adhatja át.

A csere személyesen is bonyolítható, ez esetben is email-ben kérjük megírni a csereigényt és a csereáru személyesen átvehető. A cserélni kívánt terméket a csereáru átvételekor kérjük hibátlan, viseletlen állapotban visszahozni.

2. FIGYELEM! Méretcserére vagy vásárlástól való elállás okából visszaküldött terméket csak akkor cserélünk ill. térítünk vissza vételárat, ha a visszaérkező termék hibátlan és nem látszik rajta viselés nyoma. Hibásan kiküldött termék cseréje feltétel nélkül megilleti a vásárlót.

3. Amennyiben futárszolgálattal küldjük ki a csereárut, a kiküldés futárköltsége a Vevőt terheli. Amennyiben hibás áru cseréjéről van szó a csere minden költsége a szolgáltatót illeti. A csere további részleteiről Termék cseréje menüpontunkban tájékozódhat!

4. Akciós terméket méretcsere igény esetén csak úgy tudunk cserélni, hogy helyette teljes áru új terméket biztosítunk. A vételár különbözet a cseretermék átvételekor fizetendő készpénzben, vagy kiszállítás esetén utánvéttel. Amennyiben ez nem megfelelő, a Vevő élhet a vásárlástól való elállási jogával és kérheti az akciós árként fizetett összeg visszatérítését.

 

Új és kifutó termékek

The Mountain évente egyszer az év első hónapjában újítja meg kínálatát. Ekkor az új pólók bevezetésével több régi termék gyártása megszűnik, ezek a kifutó termékek. Ezek még egy ideig kaphatók, és a raktárkészlet lefogyásakor év közben szűnnek meg. Ezek a pólók rendszerünkben addig szerepelnek, amíg a raktárkészlet tart, de előfordulhat olyan eset amikor a leadott rendelésnek megfelelő póló éppen elfogy és nem tudjuk már szállítani. Ez esetben mindig törekszünk hasonló termék felajánlására.

Spiral évente többször, 2-4 alkalommal hoz ki új termékeket és folyamatosan szűnteti meg a korábbiakat. A kifutó termékek megszűnése itt is a fent leírt módon történik.

Szállítási feltételek

Futárszolgálat

A megrendelt árut a beérkezést követően előre utalás után vagy utánvétes csomagként futárszolgálat szállítja ki munkanapokon 8-17 óra között. A kiszállítás költsége minden esetben a Vevőt terheli. 

A vételár és a szállítási költség átutalással történő kiegyenlítése esetén a csomagot a 10104105-57854300-01000003 számlaszámra érkezett befizetés után adjuk fel a megadott címre. 

Utánvétes fizetés esetén a vételárat és a szállítási költséget átvételkor a futárszolgálat alkalmazottjának kell megfizetni.

Több póló rendelése esetén az áru több részletben érkezhet. Alaphelyzetben összevárjuk a teljes rendelést és egyszeri szállítási díj ellenében küldjük ki. A Vevő kérésére több részletben, érkezés szerint is kiküldjük a pólókat, de ez esetben az összes csomagot külön terheli a szállítási költség.

Szállítási/fizetési feltételeink részletesen:

Szállítási / átvételi módjaink:

 

Fizetési mód:

 

Feltétele:

 

Díjszabás:

 

Személyes átvétel irodánkban**

Előre utalás vagy Simple bankkártyás fizetés

A termék beérkezése raktárunkba, melyről e-mail-es értesítést küldünk.

14 napon belül díjmentes.**

Személyes átvétel irodánkban**

Készpénzes fizetés

A termék beérkezése raktárunkba, melyről e-mail-es értesítést küldünk.

199 Ft készpénzkezelési illeték

Díjmentes házhozszállítás futárszolgálattal  vagy ÖMV csomagpontra (Magyarországon belül)

Utánvét, előre utalás vagy Simple bankkártyás fizetés

Min. 25.000 Ft értékű vásárlás

0 Ft

Házhozszállítás futárszolgálattal (Magyarországon belül)

Előre utalás vagy Simple bankkártyás fizetés

 

990 Ft

Házhozszállítás futárszolgálattal (Magyarországon belül)

Utánvét

 

990 + 300 Ft készpénzkezelési illeték

ÖMV benzinkút csomagpont - előre fizetéssel

Előre utalás vagy Simple bankkártyás fizetés

A rendelt termék díjának kiegyenlítése.

790 Ft

ÖMV benzinkút csomagpont - utánvéttel

Készpénz vagy bankkártya (helyi lehetőségektől függően)

 

990 + 300 Ft készpénzkezelési illeték

** Kedvezményezett neve: yourwear kft. - Kedvezményezett számlaszáma: Budapest Bank 10104105-57854300-01000003

*Személyes átvétel

Feltételei:
- az áru beérkezése (melyről e-mailben értesítjük) - a kiértesítés után a terméket ***14 napig díjmentesen tároljuk, ezután a rendelt termékek átvehetőségét sajnos nem tudjuk garantálni!
1., a teljes vételár előzetes banki átutalása az alábbi számlaszámra:

Kedvezményezett neve: yourwear kft.
Kedvezményezett számlaszáma:  Budapest Bank 10104105-57854300-01000003

2., választhatod a biztonságos Simple bankkártyás fizetést, vagy

3., készpénzes fizetés - mely esetben 199 Ft készpénzkezelési illetékre kell számítanod.

(Irodánkban bankkártyás fizetésre jelenleg nincs mód)

CÍMÜNK: 1036 Budapest, Tímár u. 3. (kapucsengő: Yourwear Kft.)

HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG 10.00-18.00-ig, PÉNTEKEN 10.00-16.00-ig

Telefonszámunk: +36 20 280 3030, e-mail címünk: yw@yourwear.hu

A szerződés tárgya

A Vásárlói szerződés az e-mailen, telefonon vagy a webáruházon keresztül leadott megrendelése elküldésével lép életbe. Vevő tudomásul veszi, hogy a www.yourwear.hu webáruházban leadott megrendelést követően az írásbeli visszaigazolás következményeként a megrendelt termékre közötte és a webáruház üzemeltetője között adás-vételi illetve szállítási szerződés jön létre. A kiszállítandó termékek mindaddig a www.yourwear.hu webáruházat üzemeltető yourwear Kft. tulajdonát képezik, amíg  a termékek ellenértéke kiegyenlítésre kerül. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

TheMountain pólók esetében az alapszín festése kézi technológiával készül. Ez esetenként a weboldalon feltüntetett színektől eltérő árnyalatot eredményezhet. Ebből eredő reklamációt nem fogadunk el.

Honlapunk minden árusított terméktípusról részletes mérettáblázatot tartalmaz. Kérjük, hogy megrendelését ennek áttanulmányozása után adja le, mivel ha a leszállított áru a megrendelésnek megfelelő, és egyéb minőségi reklamáció nem áll fent, a terméket nem áll módunkban kicserélni. A mérettáblázatban feltüntetett méretek +/- 2 centiméteres pontossággal garantáltak, ezen belüli eltérés esetén nem, ezen túl eső méretkülönbség esetén reklamációt elfogadunk.

Az egyértelműen hibás áron  (irreálisan alacsony ár) szereplő tételeket nem áll módunkban biztosítani vásárlás esetén. Törvényi szabályozásnak megfelelően nem értékesíthetünk beszerzési ár alatt. Amennyiben ilyen hibás árat tapasztal áruházunkban, megköszönjük, ha jelzi ezt ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben vásárolt is ilyen árú terméket, úgy ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt és felajánl egy igen kedvező árat az eredeti árhoz képest. Amennyiben ezt elfogadja, a vásárlásban módosítjuk és a rendelést érvényesnek tekintjük. 

Szavatosság

Minden kedves Vevőnket a vonatkozó Ptk. 305. § szabályai alapján szavatossági jog illeti meg. Ennek alapján a Vevő a hibás terméket nem köteles átvenni kézbesítéskor vagy személyes átvétel esetén. Amennyiben a minőségi probléma az átvétel után, a használatba vétel során tapasztalható, a szavatossági jog írásban, ügyfélszolgáltunkhoz benyújtott panasszal érvényesíthető. A szavatossági jogot a webáruházban található termékek forgalmazója, a yourwear Kft. gyakorolja. A szavatosság kezelése történhet árengedmény felajánlásával a forgalmazó részéről, illetve cserével. Csere kérése esetén a sérült vagy hibás áru visszajuttatása a forgalmazóhoz a Vevő költsége és feladata, ennek fejében jogosult a termék cseréjét kérni, illetve ha ennek forgalmazó valamely okból nem tud eleget tenni, jogot formálhat a vételár és a szállítási költség visszatérítésére.

Panaszát, észrevételeit az alábbi email címre küldheti el:  yw@yourwear.hu

Amennyiben az esetlegesen felmerülő reklamáció kezelését nem tartja megfelelőnek, panaszával az alábbi felügyeleti szervekhez fordulhat:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
1052 Budapest, Városház u.7.

Budapesti Békéltető Testület
1016 Budapest,  Krisztina krt. 99.

Budapest Főváros II. kerület Önkormányzat
1024 Budapest, Mechwart liget 1.

A vásárlástól való elállás

Tekintettel arra, hogy a megvásárolt terméket előzetesen a Vevőnek nincs módja személyesen megvizsgálni, így a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet értelmében a vásárlástól az áru átvétele után is elállhat. Ezt a szándékát 14 naptári napon belül írásban kell jelezni ügyfélszolgálatunk felé. Az elállást a Vevő nem köteles megindokolni. A Vevő az elállás bejelentésétől számított 14 napon belül köteles a terméket visszaküldeni vagy személyesen visszajuttatni telephelyünk címére. (1036 Budapest, Tímár u. 3.) A visszaküldés költsége az elálló felet terheli. A Vevő a rendelt termék/termékek visszaigazolásban szereplő vételárának visszafizetésére tarthat igényt, az eredeti rendelést terhelő szállítási költségre nem. A forgalmazó csak sérülésmentes, használatba nem vett árut köteles visszavenni. Az elállás elfogadása esetén a forgalmazó köteles az eredeti vételárat készpénzben vagy átutalással visszajuttatni a Vevőnek a visszaküldött áru kézhezvételétől számított 14 napon belül.

A tárhely szolgáltató adatai

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

Adatvédelmi nyilatkozat 

yourwear Kft, jelen esetben mint adatkezelő tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a Vevők személyes adatait. Az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvény alapján a regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli, és csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. 

Vevőinknek a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. A megadott adatokat arra használjuk, hogy indokolt esetben felvegyük Önnel a kapcsolatot. Vevő, mint felhasználó egyúttal tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, tehát az adatkezeléshez hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Vevő bármikor módosíthatja korábban megadott adatait a weboldalon található funkciók segítségével. A regisztráció megszüntetését és ezzel együtt adatai teljes körű törlését a Vevő bármikor kérheti. Ezt az igényét írásban, a yw@yourwear.hu email címre eljuttatva tudja érvényesíteni. Az adatkezelő ezt az igényt köteles elfogadni, és a kérelmező adatait törölnie rendszeréből azok további felhasználásáról lemondva. A hírlevelek küldése az oldalon található felhasználói felület beállításainak módosításával, vagy a yw@yourwear.hu email címen mondható le.

A honlap látogatása során bizonyos tartalmak automatikusan generálódnak a honlapot futtató web szerveren (pl. a látogató IP címe, a látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusa). Ezen adatokat kizárólag arra használjuk, hogy a honlap forgalmát figyelemmel kísérjük, és további fejlesztéseink érdekében megismerjük Vevőink látogatási szokásait. Ezen adatokat a megjelölt céloktól eltérő célra nem használjuk fel.

A felhasználó jogérvényesíti lehetőségeit az Avtv., valamint az 1959. évi IV. tv. (Ptk.) alapján bíróság előtt gyakorolhatja, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is (1051. Budapest, Nádor u. 22., postacím: 1387. Bp. Pf.: 40.).

Rólunk mondták:

"Eddig nem találtam meg a stílusomat, ebben ez a webhely rengeteget segített! Most már tudom, hogy mi az amit szeretek, mert a tömegcikkektől rosszul voltam. Nem is tudom mikor vettem magamnak új ruhákat.. Mégeszer köszönöm kedvességüket!"

Mészáros Tímea, e-mail

telefonos rendelésfelvétel