A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozatért kattints IDE.

Elfogadom
Menü

VISZONTELADÓKNAK

Tisztelt leendő Partnerünk!

The Mountain

Örömmel vesszük, hogy termékeink felkeltették érdeklődését. A cégünk a The Mountain amerikai pólómárka hivatalos magyarországi képviselője. Üzlettel rendelkező viszonteladókat is kiszolgálunk, részükre nagykereskedelmi árat biztosítunk. Az első rendelés esetében a minimális vásárlási érték 50.000 Ft, ezen belül a minták és méretek tetszés szerint keverhetők. Ezt követően kisebb rendelések is leadhatók az árukészlet pótlására. Kizárólag webshopban való értékesítésről előzetes egyeztetést kérünk.

The Mountain pólók Dél-Amerikából 100% bio termesztésből származó alapanyagból készülnek. Az anyag 150 gr-os, a termék körkötött technikával készül. A pólókra jellemző batikolás és a grafikák nyomtatása az USA-ban készül. A termékről bővebben itt olvashat.

A gyerekpólók esetében a méretválaszték S-XL-ig, a felnőtt pólók esetében S-5XL-ig terjed. A pontos méretek itt érhetők el

A kollekció kb 30-40 %-a évente egy alkalommal újul meg, általában január-február folyamán jönnek ki az új termékek. A kifutó termékek ezután a készlet erejéig még rendelhetők.

Árurendelés heti rendszerességgel adható le, a szállítási idő a rendeléstől számított 8-10 nap. Az értékesítés elősegítéséhez papír alapú katalógust is biztosítunk, ennek segítségével az Ön üzletében éppen nem elérhető termékekre is vehető fel előrendelés.

 

Viszonteladói árak

További információkért és árajánlatért kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken: 

Email:  hello@yourwear.hu

Telefon: +36-30-824-6209

Keresés